Kriptolar ABD verilerini bekliyor

0
95

Kripto paralar özelinde ki verilerde majör bir değişiklik yok. Piyasa, yarın ve çarşamba günü açıklanacak ÜFE ve TÜFE verilerini bekliyor. Fed Başkanı Powell’ın konuşması sonrası, yarın, volatilite görmemiz kuvvetle muhtemel. Veriler, stagflasyon riskinin olup olmadığına dair ipucu önemi taşıyor.

Investing.com

Haber akışı negatif

SEC, Ripple ile devam eden yasal mücadelesinde Ripple’a karşı dosya sundu. Yargıç Torres’in XRP’nin satışlarda bir menkul kıymet olmadığına dair verdiği kararın ardından SEC, Ripple’a karşı ciddi cezalar talep ediyor. Ripple, cezanın dolandırıcılık niyeti olmadığının kanıtlanması şartıyla 10 milyon doları aşmaması gerektiğini savunuyor.

ETF’lerde son durum

Borsalarda rezervler artıyor

30 Nisan’dan bu yana, borsaların Bitcoin rezervlerinde ciddi bir artış gerçekleşti. Bu durum, önümüzdeki günlerde satış baskısı yaratabilir.

Kurumsalların hareketi öncü gösterge mi?

Vadeli piyasada şişkinlik azaldı

Hangi seviyeler önemli?

Abd verilerinden önce piyasada fırtına öncesi sessizlik mevcut. Bitcoin, 61 bin dolar seviyesini korumaya çalışıyor. Önemli likidasyon seviyeleri yukarıda; 63 bin 600 (800 milyon), 64 bin 800 (1.3 milyar) ve 65 bin 700 dolar (900 milyon). Aşağı tarafta ise; 60 bin (850 milyon) ve 58 bin dolar (730 milyon).

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz