Bitcoin’de düşüş devam edecek mi

0
97

Fed tarafından gelen açıklamalarla piyasanın rahatlaması sonucunda, 56 bin 500 dolardan başlayan bir ralli izledik. 65 bin 500 dolara temas gerçekleştirdikten sonra Bitcoin, ivme kaybı yaşadı. Şimdi, hedef ne olabilir?

Kısa vadecilerin durumu

Yakın zamanda(<155 gün), Bitcoin’e yatırım yapan yatırımcıların ortalama maliyeti 59 bin 900 dolardan geçiyor. Boğa dönemlerinde, bu hareketli ortalama destek olarak çalışabilir.

Karlılık başa bela

Kurumsallardan destek yok

En olumlu verilerden biri de, piyasada açgözlülük aşamasında olmamıza rağmen düşük seyreden fonlama maliyetleri.

Daha yeni başladık

Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalaması 34 bin dolarda seyrediyor. Geçtiğimiz boğalarda, hareketli ortalamanın çok üstüne hareketler görmüştük. Bu hareketler olduğunda, indikatör alarm durumuna geçer. Bu boğada, şu an için alarm durumunda değiliz. Uzun vade için “al” döneminde olduğumuzu görüyoruz.

Bitcoin’de likidite avı dönemi

Yaşanılan son düşüşle birlikte 62 bin 900 dolar bölgesinde ciddi oranda long pozisyon likidasyona uğradı. Yüksek oradan pozisyonun likidasyona uğrayabileceği diğer bölgeler; 60-61 bin dolar bölgesi ve 64 bin 700-65 bin 500 dolar bölgesi. Gelecek günlerde, bu seviyelerde akümüle olan bir Bitcoin izlememiz kuvvetle muhtemel.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz