SEC Coinbase Davasında Yeni Gelişmeler

0
166

Katherine Polk Failla, Coinbase’in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan davayı reddetme talebinin çoğuna karşı karar verdi.
SEC, Coinbase’in kayıtsız bir komisyoncu, borsa ve takas merkezi olarak çalıştığını ve federal menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiğini iddia ediyor.
Yargıç Katherine Polk Failla, SEC’in Coinbase’e karşı açtığı davayı makul buldu ve ilerideki işlemler için 19 Nisan’a kadar süre verdi.
Hakim, Coinbase’in aracı kurum olarak hareket ettiği yönündeki iddiaları reddederken, davanın diğer yönlerinin devam etmesine izin verdi.
Piyasa yorumcularına göre dava potansiyel olarak kripto para birimi borsalarına yeni kısıtlamalar ve açıklama düzenlemeleri getirebilir ve perakende yatırımcıların kullanabileceği token sayısını sınırlayabilir.

Trader’ların BTC Yol Haritası

Üç yatırımcı mevcut piyasada işlem yapmak için analiz ve ipuçları sağlıyor:
Lucas Kiely, Bitcoin’den %10 daha iyi performans göstermek için momentum stratejisi kullanarak hisse senedi piyasasındaki likidite artışlarını sürdürmeyi öneriyor.
Michael van de Poppe, yükseliş döngüsünü öngörerek %15-40’lık düzeltmeler sırasında Bitcoin düşüşlerini satın almayı tavsiye ediyor.
Chris Newhouse, ETF’lerde kısa vadeli alım satım ile uzun vadeli yatırım arasındaki farkı anlamayı vurguluyor, uzun vadeli yatırımcılar için dolar maliyeti ortalamasının alınmasını ve istikrarsız dönemlerde “ölücü teklifler” verilmesini öneriyor.

Fetch.AI, Ocean Protocol, ve SingularityNET bir araya geliyor

Haberle beraber OCEAN (+37.50%), AGIX (+17.7%), ve FET (+17.5%) yükseliş kaydetti, sonrasında gelen Coinbase SEC davası fiyat üzerinde biraz baskı oluşturdu. Yeni token’ın ismi ise superintelligence alliance (ASI) olarak duyuruldu.

HSBC Altını Tokenize Etti

Her Satış Yeni Bir Alış

Haftanın İlk işlem gününden bu yana Bitcoin ETF’leri net pozitif girişli Grayscale satışlarına devam ediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz