BIST Not Artışını Nasıl Fiyatlayacak?

0
177

S&P, Türkiye’nin kredi notunu yükseltti

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s, Türkiye’nin kredi notunu “B”den “B+”ya yükseltti. Kredi notu görünümünü, pozitif olarak korudu. Dezenflasyon politikasından geri adım atılmadığı takdirde, 19 Temmuz’daki kredi notu kararında not artışı bekleniyor.

Tankut Taner Çelik’in Detaylı Kredi Not Aksiyonları Çalışması

Tankut Taner Çelik, dün kanalımızda konuk olduğu Tayfun Oral’a konuyu değerlendirirken, Özgür Yurtdaşseven’in çalışmasının genişlettiği halini de paylaştı.

İlgili bölümü ve BIST100 endeksinin bundan sonra ne yönde hareket edebileceğine dair ayrıntıların yer aldığı programın tamamını izlemenizi tavsiye ederiz.

TCMB, faizi ne zaman indirebilir?

“Verimlilik artışını sağlayan şirketler 2027 yılını görebilecekler.”

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, bilançolardaki pozitifliğin sona yaklaştığını ve bilançosunu iyi yöneten, verimlilik artışı sağlayan şirketler dışında kalan şirketleri 2027’ye kadar zor bir dönem beklediğini açıkladı.

Piyasa netlik sever!

Avrupa’da en az eti biz yiyoruz

Kripto paralara vergi yolda

Kulis haberlerine göre, Gider Vergileri Kanununda yapılacak düzenlemeyle birlikte kripto varlıklar; Token’lar ve kripto paralar olarak tasnif edilerek işlem vergisine tabi tutulacak. Bitcoin ve Altcoinler, binde 2 oranında BSMV (Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi) öderken; Token’lar, hisse senedi gibi vergilendirilecek. Bankalar ve aracı kurumlar tarafından toplanan vergi, Hazine’ye aktarılacak. Düzenlemenin yaz aylarında Meclis’e sunulması planlanıyor.

Alman şirketleri yatırımlarını ülke dışına kaydırıyor

Çin Liderinin Avrupa Seyahati Ne Anlam Taşıyabilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz