Bitcoin desteğe tutundu

0
142

Bitcoin, %4’e yakın bir yükseliş kaydederek 67 bin doların üstünde fiyatlıyor. Önemli gelişmeler ve verilere bakarak yükselişin ne kadar sağlıklı olduğuna bakalım.

Yeni bir dava

Eski Binance CEO’su Zhao, geçen yıl ABD ile yapılan 4.3 milyar dolarlık anlaşma ile birlikte Binance US ve Binance’in kullandığı etkisiz Kara Para Aklamayı Önleme(AML) programına sahip olma suçlamalarını kabul etmişti.

Zhao, 30 Nisan’da Seattle federal mahkemesinde 18 ay hüküm giyme tehlikesiyle karşı karşıya. Savcılar en fazla 10 yıl hapis talep edebilirler.

ETF’lerin son durumu

ETF’ler, küçük yatırımcıyla paralel ilerliyor. Girişler devam ediyor.

Kısa vadede ne olabilir?

Hafta başında, 64 bin 500 dolara kadar gelen fitil ile birlikte kaldıraçlı piyasa verileri normale yakınsadı.

Coinalyze

Fonlama maliyetlerindeki gerileme, rallinin habercisi olabilir. Kritik seviye olarak %0.02 takip edilebilir. Güncel seviye, %0.0075.

Kurumsallar, bu düşüşü alım fırsatı olarak değerlendirdi.

Yatırımcılar ralliye inanmış gözüküyorlar. 70 bin doların altında kaldığımız sürece satışlar sığ kalabilir.

Likidasyon grafiğine göre potansiyel destek ve direnç seviyeleri, 64 bin dolar ve 73 bin dolar olabilir.

Teknik açıdan takip ettiğimiz seviye olan, 64 bin dolardan tepki alımı yaşandı. Sağlıklı bir yorum yapabilmek için 68 bin 500 dolar bölgesi üstünde kapanış görmemiz lazım.

Teknik görünüm şimdilik negatifliğini koruyor olsa da, on-chain verilerdeki pozitiflikten dolayı kısa vadede yeni bir ralli görebiliriz. Likidasyon bölgelerinin aşılmasıyla birlikte Bitcoin 80 bin doları hedefleyebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz