İstanbul Fintech Week (IFW) 2024’e Doğru

0
266

İstanbul Fintech Week (IFW) 2024’te Finansta Yapay Zeka Zirvesi Başkanı olarak görev alacak Pınar Emirdağ’ı, bugünkü programımızda ağırlıyoruz.

Türkiye’nin ilk ve en büyük küresel finans teknoloji (fintek) etkinliği olduğu bildirilen IFW 2024, 16-17 Nisan’da Fişekhane’de düzenlenecek.

Finans ve İnovasyon Teknoloji Derneği (FINTR) önderliğinde KOOP iş birliğiyle düzenlenen IFW, beşinci yılında, “Yakınsama: Web2 ve Web3 dünyaları bir araya geliyor” teması altında 55’in üzerinde oturumda finans ekosisteminin nabzını tutacak.

IFW 2024’e katılmak isteyenler, etkinlik için BSFinans izleyicilerine özel tanımlanmış %25 indirim kodunu kullanıp (BLACKSWAN-IFW24-25) bilet alabilir.

Etkinlik öncesi özel hatıra NFT’si

Etkinlik çerçevesinde IFW’24’e özel hatıra NFT’leri sahibi olma fırsatı da sunuldu. Katılımcılar, Utilify aracılığıyla sağlanan bu fırsatla, etkinliğe ücretsiz giriş gibi avantajlara erişebilecek. NFT sahipliği, katılımcılara etkinlik hakkında en son güncellemeleri ve özel teklifleri alma imkanı da sunuyor.

NFT’lerin geleceği ve bu dinamik pazarın evrimi, IFW’24 dahilinde öne çıkacak ana konulardan biri olacak. Bu yenilikçi teknolojiyi daha yakından tanımak, sektör liderleriyle tanışmak ve fintek ekosisteminin geleceğine yönelik derinlemesine tartışmalara katılmak için detaylar ve hatıra NFT’si mintleme için linke tıklayabilirsiniz: Hatıra NFT’si

Etkinlikte ele alınacak konulardan örnekler:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz