Fintek’in Kalbi, İstanbul’da Atacak

0
216

Türkiye’nin ilk ve en büyük küresel finans teknoloji (fintek) etkinliği olduğu bildirilen İstanbul Fintech Week (IFW) 2024, 16-17 Nisan’da Fişekhane’de düzenlenecek.

Finans ve İnovasyon Teknoloji Derneği (FINTR) önderliğinde KOOP iş birliğiyle düzenlenen IFW, beşinci yılında, “Yakınsama: Web2 ve Web3 dünyaları bir araya geliyor” teması altında 55’in üzerinde oturumda finans ekosisteminin nabzını tutacak.

FINTR’nin yazılı açıklamasına göre, Türkiye ve on farklı ülkeden fintek liderleri ve startup’ların yer alacağı etkinlikte, katılımcıların her biri bulundukları coğrafyanın finans ekosistemi hakkında derinlemesine bilgiler verecek.

Yüksek profilli C-Suite salonunda düzenlenecek kapalı oturumlar, üst düzey katılımcıların ağ kurmalarına ve sektördeki en son gelişmeleri tartışmalarına olanak tanıyacak.

Ana oturumlar Web3 ve Dijital Finans Zirvelerinin yanında, paralel oturumlarda AI in Finance ve Women in Finance başlıkları ile finansal teknoloji dünyasının geleceği derinlemesine incelenecek.

Etkinlik, startup sunumları, katılımcı ülkelerin kendi fintek sektörlerindeki fırsatları anlattıkları sunumlar ve İşletmeler için Fintech Zirvesi ile bu yıl sektörü çok daha geniş spektrumda bir araya getirecek.

Türkiye’nin ilk ve en büyük küresel finans teknoloji (fintek) etkinliği olduğu bildirilen İstanbul Fintech Week (IFW) 2024, 16-17 Nisan'da Fişekhane'de düzenlenecek.

Web 3 ve Dijital Finans Zirveleri

IFW 2024’ün ilk günü, Web3 Zirvesi ile başlayacak.

Web3 Zirvesi’nde Bitcoin ETF ile nisan ayında gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanması, Web3 dünyasındaki son gelişmeler, merkez bankası dijital paraları, kripto varlıkların regülasyonu, tokenizasyon, müşteri tanımadaki yenilikler ve metaverse’ün ele alındığı konuşma ve paneller yer alacak.

17 Nisan’daki Dijital Finans Zirvesi’nde ise sektörün önde gelen 4 uzman ismi 7 farklı panelde, servis olarak finans modeli, ödemeler ve para transferindeki yenilikler ile geleneksel bankacılıkla “yalnızca dijital” bankacılığın kesişme noktaları gibi konu başlıklarını tartışacak.

Dijital Finansın Öncüleri Ödül Programı

Dijital Finansın Öncüleri Ödül Programı’nın töreni ise IFW 2024’ün birinci günü olan, 16 Nisan 2024 tarihinde düzenlenecek.

KPMG Türkiye ile FINTR’nin, Türkiye’nin finansal teknolojiler bağlamında bölgede ve dünyadaki rolünü güçlendirmek amacıyla hayata geçirdiği KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri Ödül Programı‘nda şirketler, Öncü Banka, Vizyoner Banka, İş Birliğine En Açık Banka, Küresel Öncü Fintech, Yükselen Fintech, Yenilikçi Fintech ve Finansal Kapsayıcılık kategorilerinde ödüllendirilecek.

Detaylı bilgi ve bilet için: https://istanbulfintechweek.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz